We Want You

Jos Vorkmans | 8 February 2006

Topics: Dienstmededeling

We zijn op zoek naar 2-4 goede snowboarders/skiërs die van 01/04 tot 08/04 om een weekje weg van de massa poeder te gaan snuiven in Chamonix
We: 10 man tussen +/-25 en 35 jaar, uit het antwerpse (maar er zijn ook Limburgers en Westvloeten bij…dus vanalles wat)
op zoek: yep…10 man is niet voldoende. We hebben 7 man per berggids nodig. Vandaar dus extra volk.
goede snowboarders/skiërs: yep boarder, skiër…maakt niet uit. Met goed bedoelen we:
– een degelijke conditie: maw ik kan een berg te voet opstappen (wees gerust, we nemen normaal liften…maar de beste poeder ligt soms na een hike van 3h)
– skills: we zoeken geen "ik kan een switch 900 backflip to rail" doen…is meegenomen…maar je moet wel in *alle* omstandigheden je materiaal kunnen controleren en bereid zijn naar de gids te luisteren. We doen steile stukken, en in groep in hooggebergte…dus geen loose canons die denken dat ze de next Terje zijn.
Chamonix: We logeren in UCPA Argentière van 01/04 tot 08/04
We doen 1 of 2 nachten in refuge andere dagen off piste pendelen met buskes naar CH, IT, FR. Mogelijkheid tot heli drop.

PRIJS: € 645 hierin is alles inbegrepen (HP, skipas, BERGgidsen, materiaal, …) behalve vervoer naar daar.

maw: als je eens je skills over bergen, lawines, …enz wilt upgraden,en een mooie streep poeder wil trekken weg van de massa: this is the way!

Wel ja…u daar.
We zijn op zoek naar 2-4 goede snowboarders/skiërs die van 01/04 tot 08/04 om een weekje weg van de massa poeder te gaan snuiven in Chamonix. Interesse? Lees verder

Leave a Comment Here's Your Chance to Be Heard!