Chamonix Dag 4+5

forkmeister | 11 April 2005

Topics: Dienstmededeling

Dag 4:
Nog goed weer maar een sterke wind die zijn kop opsteekt. Duidelijk slecht weer onderweg. Voormiddag valt weinig over te zeggen aangezien ik er niet meteen bij was wegens een rotnacht (geen oog dicht gedaan). Bleek niet veel sopes te zijn, want het wordt moeilijker om nog ergens wat poeder te versieren. Namiddag een kleine hike , flirtend op de grens tussen Zwitserland en Frankrijk, toch nog een streep poeder na een korte drop van een windlip. De rest van de namiddag gevuld met pistenracen, (pogingen tot) noserides en wat jumps.

Dag 5
Ai….slecht weer wat beloofd was is er effectief doorgekomen. Regen die met bakken uit de lucht valt, en pas rond de 2.000m in vochtige sneeuw lijkt te veranderen. Dag 4 begint met een rustvoormiddag die in “den 304” gevuld wordt met “Snatch” op DVD in smell-o-rama. “Den 303” is aan’t recupereren van het shots-menu in de goofy bar. Volgens ingewijden lag het aan dat Absinthe shot, anderen steken de schuld op de Tequila. “Den 304” denkt dat hun redding in het pak fritten lag.
Namiddag rustig naar boven getrokken om de waterdichtheid van het materiaal te testen. Zicht =0,0 en nog niet genoeg verse sneeuw om buiten de piste te gaan.Dan maar  op’t gemakske naar onderen, snelheid onder controle houden door alles in switch (achteruit) te doen. Ne mens moet zich bezig houden hÈ.
De finale run naar onderen toe was licht in het voordeel voor de mensen met wakeboard ervaring. Natte bedoening dus.

(pics komen later…hou deze link bij de hand)

Leave a Comment Here's Your Chance to Be Heard!