Why HP is ripping you off with ink cartridges, or HP inkt more expensive than blood

Jos Vorkmans | 18 November 2009

Topics: Dienstmededeling

Wel, dit is waarom HP op nr 1 staat van mijn brand blacklist (andere brands on the list: Philips)
Gisteren nieuwe cartridge moeten kopen voor een 6 maanden oude printer. In de mediamarkt hadden ze me verzekerd dat de cartridges enkel zo duur waren voor oude modellen printers. De Epson die ik wou was niet in stock (ze “vonden” hem niet) en ik moest die dag een wireless printer hebben. Soit. Dan toch maar met de hp F4200 series in zee gegaan.
Gisteren nieuwe cartridge nodig: lap 30€.

De man achter de toog maar grapjes maken over dat inkt bijna duurder is dan naft. Bijna Duurder? Snel ff rekenen. Klik op onderstaande image om te leren dat HP inkt duurder is als bloed. Of 100 keer duurder als Vodka. Of 246 keer duurder als Red Bull

 

3 Comments For This Post I'd Love to Hear Yours!

 1. Yep yep… Vroeger als studentenjob enkele jaren voor Epson gewerkt (demo’s geven). Toen kregen we ook al andere cartridges mee om te gebruiken bij de nieuwe printers, want de bijgeleverde cartridges waren maar half gevuld.

  Ik moet ook eens dringend hp-inkt kopen, dus zal maar eens rondkijken waar het vloeibare goud het goedkoopste is (uk, de,…).

 2. Highfly says:

  Idd, een nieuwe printer kopen is soms goedkoper dan 4 nieuwe (1 zwarte + 3 kleur) aan te schaffen, maar helaas zijn de cartridges bij een nieuwe slechts voor 1/3 gevuld.. + je moet veel plaats hebben om al die lege printers te stockeren 😉

  Gisteren ook een lading gaan halen, en ze hadden natuurlijk enkel de extra dure XL versies.

 3. Anneke says:

  Heeft een tijdje geleden een artikel over in De Morgen gestaan, ik denk dat hun berekeningen nog duurder uitvielen, maar het was wel voor alle merken zo hoor, ook Epson bv.

Leave a Comment Here's Your Chance to Be Heard!