Quads verboden in Antwerpen Centrum

Jos Vorkmans | 30 June 2009

Topics: Auto-Motor

Quads zijn verboden in Antwerpen centrum: Een beetje domme maatregel niet? Buiten het feit dat ik Quads iets vind voor boeren (letterlijk: een stevig quad als mini-tractor), gehandicapten (ook weer letterlijk: als je niet in staat bent op een tweewieler te rijden maar toch het moto gevoel wil hebben) en mensen die niet op een echte moto kunnen rijden (ook letterlijk: leer rijden op “the real thing”) is het zinloos om een uitzonderingsregel te maken voor één soort voertuig. Haal in godsnaam alle luidruchtige Harley’s, Dax’en en andere asociale idioten die een hels kabaal maken met hun open uitlaten van de baan. Daar is een wet voor. Gebruik die.

2 Comments For This Post I'd Love to Hear Yours!

  1. Jan says:

    Volgens mij is het zelf tegen de wet dergelijk verbod uit te vaardigen.. stel u voor dat elke gemeente zijn eigen regeltjes begint uit te vaardigen. Verkeer behoort toch niet tot de bevoegdheden van de steden!

    Waarschijnlijk tracht men onder het mom van overlast dergelijke maatregel te rechtvaardigen. Ik wacht op de eerste rechtzaak

  2. kenny says:

    omdat er een paar zijn die show willen verkopen int stad .. moeten de andere er ook voor boeten,rijd er dan geen politie int stad?die paar kunnen ze toch pakken zeker . als die wet erdoor komt geraak ik ni meer op het werk..ik werk aan de haven en moet het stad door (kaai) om aan het kot (aanwervingslokaal) te geraken .de autostrade mag de quad ook ni rijden ,waarom betalen we dan wegentaks?

Leave a Comment Here's Your Chance to Be Heard!