VTM op zondag

Jos Vorkmans | 30 August 2004

Topics: Dienstmededeling

Ik vond dat smintjes ze nogal hard aanpakte, de Pfaffs…maar nadat ik Puffy Pfaff ( de ugly duckling van de drie zusjes) gisteren er een volle minuut over zag doen op prime time TV om 8×7 uit te rekenen kan ik hem geen ongelijk geven. Vooral niet omdat ze werd geholpen door haar blijkbaar niet al te snuggere man in spÈ.

Ah , ja…Idool 2004. Heb nachtmerries gehad van ÈÈn van de laatste kandidates die ze toonden (zo’n meisje met paardenstaart en een kerkhof van een gebit)
. De site snap ik weer niet (je kan op video’s klikken en dan komt er “polaroid” kadertje met “sleep mij” erop. Mooi hoor…maar waarom?)

De nieuwe channel ident/logo van vtm ben ik ook nog niet uit. Vind hem er niet bij passen en is zo niet VTM (blauw, luchtig, luchtledig….) wat we gewoon waren. Niet dat ie slecht is hÈ…

Leave a Comment Here's Your Chance to Be Heard!