The one with the jump from the Eiffel tower. meh….

http://www.youtube.com/watch?v=BDsPBC7NIJQ
Iedereen stuurde me deze link door. Wow…skater springt van eiffel toren. Wow. Nieuw world record, hoger dan Danny Way.
Wel.
 Meh…
Taig Kris is geen skater…’t is een blader. Soit. Die kris heeft big balls hoor, daar niet van…maar komaan: er is nl een lichtelijk verschil tussen wielen die aan je voeten vast hangen of een loshangend stuk hout met wieltjes onder uw voeten te hebben… (tip NR2 is veeeel moeilijker).

En verder was ik aan’t het denken welk Danny Way filmpje ik hier zou posten om een illustratie te geven dat die mannen wel een stapje verder gaan.. Wel @stijnannendijck stuurde me deze door. ‘Nuff said

en ik doe er eentje bij van (waarom je minder Travis Pastrana op een mx bike ziet dezer dagen…)

1 Comment For This Post I'd Love to Hear Yours!

  1. oi, …suggestie voor The Orignals.

Leave a Comment Here's Your Chance to Be Heard!