NoDesktopHero- site van het jaar

Jos Vorkmans | 14 November 2006

Topics: Linkdump

Ok, ok…maar maken we nu niet allemaal heel veel lawaai terwijl we allemaal "als hobby bloggen" en "het voor de lol" doen. Geef nu zelf toe: het is maar een verkiezing van een boekske, met een (vorig jaar behoorlijk saai…) feestje in de Carré.
Mensen die niet willen komen gaan niet hé. Stel dat ik mijn eigen lijstje van beste TV programma's maak…zou ik dan telefoon krijgen van pakweg bv. "Het Eiland" dat ze eruit willen? Als blogs mogen dan weer met zijn allen roepen hoe slecht iets is (of hoe slecht wij het vinden met het mediabeeld dat ons voor ogen wordt gehouden…). Doen die mensen moeilijk over onze blogs (soms ja…maar meestal toch ook niet…)?

Dus: iedereen doet ermee wat hij wil. Leuke verkiezing lijkt mij: eerst eens goed gaan eten met wat collegabloggers, dan mss (als de dessert niet te laat komt…) eens gaan zien op de awards, en nakaarten tussen pot en pint ergens op een plaats waar het goed toeven is.

Enkele randbemerkingen:
* toch leuk voor sommige blogs die hierdoor wat bekendheid krijgen (indien ze dat willen…)
* toch leuk voor de mensen die je zo een dagelijks plezier kan bezorgen dordat ze jullie blog leren kennen…
* waarom maakte vorig jaar niet iedereen van zijn oren en nu wel?
* stel dat je ooit eens iets wil doen met die hobby, om pakweg er iets aan over te houden door bv €'s door een blogbannering, gadgets door productplacement/testing (does Nokia rings a ringtone Pietel? 😉  ) dan gaat het allemaal om traffic en volume. En dan bv. een clickx je daar nog ooit mee helpen…
* Woehooe…stem op Claudia geeft al een vat…wie doet het beter (krijgt mijn stem!)
* Stem op Dipfico omdat ie over Ann van Elsen kijkt* Stem op Eskimokaka…en je krijgt geen aambeien
* stem op Nodesktophero en je krijgt niks… gewoon uw vaste +/-3 postjes per werkdag…voor niks.Hola Paula! Wat een heisa om de site van het jaar verkiezing. Toen vorig jaar "Bloggen" als woord nog hip is (bloggen is zo 2005…moeten we nu aan't crowdsurfen zijn …of was het social bookmarken? 😉 )  Stem op wie je wil hier… en lees mijn two cents in lees verder

Leave a Comment Here's Your Chance to Be Heard!