Uit de Mailbox

Jos Vorkmans | 15 June 2006

Topics: Dienstmededeling

Ook jouw studenten kunnen deelnemen aan de wedstrijd die gekoppeld is aan het evenement! Grafici, multimedia- en productontwikkelaars behoren tot onze doelgroep. Voor meer info en inschrijvingen kunnen ze vóór 10 juni terecht op www.multi-mania.be

 

Tijdens de middaglezingen van het evenement presenteren gerenommeerde sprekers uit binnen- en buitenland hun werk in verschillende vakgebieden. ’s Avonds sluiten we af met een prestigieuze award uitreiking. Keynote speaker die avond is Remon Tijsen van Fluid.nl met een lezing over Dynamic Media Design. De beste Vlaamse multimedia studentenprojecten worden beloond met awards en een vermelding op de site. Voor een gedetailleerd programmaoverzicht en inschrijvingen voor het evenement kun je terecht op de site. De plaatsen zijn beperkt, op tijd inschrijven een must!

 

Dit gratis evenement is een organisatie van het multimediateam van Howest – departement PIH en Multimediacoach.

 

 

 

Het Multi-Mania team

http://mail.google.com/mail/

Beste, 

Op donderdag 29 juni 2006 gaat het grootste Belgische multimedia evenement Multi-Mania opnieuw door in de Stadsschouwburg van Kortrijk. Multi-Mania is hét meetingpoint voor nationale en internationale multimediaspecialisten en-studenten.

 

Leave a Comment Here's Your Chance to Be Heard!