www.nicodijkshoorn.com

forkmeister | 10 December 2003

Topics: Uncategorized


Via retecool nog eens op Nico Dijkshoorn terecht gekomen. Wat onze Smintjes is voor Big Brother is hij voor heel TV-Nederland… Lees ff wat ie te zeggen heeft over “Expeditie Robinson” (spoiler…ze staan er een week voor! begin te lezeen vanaf (9) en ouder!!!)

“Judge spoelt de afgelopen weken in een keer 400 jaar integratie en het overwinnen van vooroordelen door de plee. De enige kleurling op het eiland en wat doet hij: hij lult 24 uur per dag over gefrituurde chickenwings, gunt zijn blanke medemensen op het eiland nog niet eens een nugget en zijn hele lichaam staat naar de vorm van zijn hangmat.”

“Jutta, die op het eiland zelf nog het meeste weg had van een stervende loopvogel zag er nu opeens uit als een vrouw met tieten. Verrassend. Ray zag er uit als een man met tieten. Niet helemaal mijn look. Was, windkracht 11 of niet, in zijn open Porsche naar de studio gekomen en wilde niets aan zijn haar laten doen. Judge zag er uit alsof hij erg zijn best had gedaan. “Hé, een neger met een overhemd, wat leuk” dat is eigenlijk wat je dacht. “
www.nicodijkshoorn.com

Comments are closed.