Chamonix Update: Dag 4

forkmeister | 9 April 2003

Topics: Uncategorized


Dag 4
Mist, slecht weer, en de verwachte sneeuw is op ‘t moment van schrijven aan’t vallen (met megadikke vlokken op’t moment!!!). All hail to the Mighty Puff! Voor de eerste keer niet stressen aan’t ontbijt deze morgen…en na 3 jackass’en op weg naar de sauna. Wegens Sauna pas om 14h00 open eerst gaan ontstressen in de Cy Bar, een relaxt internet café met lederen salons, dvd lounge op den duplex en een hoop panda’s (= snowies met een overduidelijk contrast tussen zonverbrande smoel en witte sneeuwmasker ogen) die hun mail checken.

Daarna het dilemma van de dag getackled: to speedo or not to speedo. Met enige tegenzin dan maar de “Black Speedo Club” opgericht, want boxer/surfshorts waren verboden (maw een onnozel black speedo’ke huren).
Het zwembad was usability-gewijs een absolute ramp: de lockers waren een soort draaiende cocons waar er eerst een nummer, een viercijferige code, een irisscan en 128 bits encryptie aan te pas kwamen. Uw speedo zou voor minder er spontaan van afzakken (zie foto).
Vanavond reservatie om eens goed te gaan eten vooraleer we voor twee dagen de bergen in trekken…zonder sauna/hamman/douches/stromend water/chauffage/stroom.

Update: er kan meer diepsneeuw gedaan worden zonder refuge morgen…dus verwacht mooie powderpix morgenavond. Er is ook al sprake van een helicopterdrop op zaterdag…

Op de foto’s
– Cy bar, ontstressen
– De roots van de “Black Speedo Club”
– “The Black Speedo Club” in full …ehm…effect/perspectief?

inline


inline


inline

Comments are closed.