Temptation Island

forkmeister | 8 March 2003

Topics: Linkdump


Tijdens een leuk etentje gisteren met de ex-collega’s in De Lunchbox ging het over Temptation Island (u weet wel , dat programma waar ze relaties door handige montage van beelden ,een hoop BV wannabees en behoorlijk wat drank op de klippen sturen) . Er kwam me toch één van die vrijgezellen dames bekend voor, namelijk die Barbara  (…ik draag een wit plastieken rokse uit de 80’s en zal hier eens mee aan die paal op den toog gaan hangen zie…) 

Volgens mij heeft die madam nog ooit meegedaan aan de “Miss Quartier” verkiezing ( maar ben er niet zeker van…) van de club met dezelfde naam in Schilde, en waren we toen, als websitemetsers , al onder de indruk van het … open gedrag… van die dame. Site van le Quartier bestaat echter niet meer precies. Jammer, als ik die foto’s ooitkan tergvinden gooi ik ze wel ‘s on-line.

Die verkiezingen waren wel lachen anders! My “claim to fame”: Jean-Marie Pfaff als mede jurylid zijn punten helpen optellen, omdat voor hem niet zo makkelijk was na wat champagne en de decolleté van Anke Vandermeersch   (bah…)

Comments are closed.